Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv

Så er der gang i slægtsforskningen igen. Der er mange steder, hvor jeg har tilføjelser, så der ligger fortsat mange oplysninger og venter på at komme frem i dagens lys.

Jeg har opdateret slægtsgrenen, der har udgangspunkt i Marvede sogn (min farfars mors slægt), men jeg har på fornemmelsen, at der stadig ligger nogle oplysninger, jeg ikke har indtastet. Det må komme hen ad vejen. Med den seneste opdatering har jeg fået ført en enkelt gren tilbage til min 7 x tipoldefar, der er født i 1630.

Jeg er nu gået i gang med en anden gren af slægten - min farfars farmors slægt. Her har jeg fået kontakt til en slægtning via My Herritage. Hvis oplysningerne passer, er der en gren der går tilbage til personer, der er født omkring 1580. Det skulle være mine 10 x tipoldeforældre. I skrivende stund er jeg nået tilbage til 6 x tipoldeforældre, som det vil fremgå af anetavlen.

Jeg har nu fjernet den gamle anetavle, der var lavet direkte fra Legacy, og siderne, der var lavet med programmet phpGedView, der ikke bliver opdateret mere.

Nu bliver slægten præsenteret ved hjælp af programmet Webtrees.

I øjeblikket er der enkelte funktioner, der ikke virker, bl. a. kortfunktionen. På et tidspunkt bliver der for medlemmerne af slægten mulighed for at få en brugerkonto. Det vil give mulighed for også at se kilder og noter om personerne.

Husk, at det er muligt at søge på stednavne og se slægtskab (relationer) mellem to personer. Der er ikke oplysninger om nulevende personer. Noter og kilder er heller ikke frit tilgængelig.

Du finder slægtssiderne her. God fornøjelse med anejagten.